مطالب ارائه شده در این مقاله در رابطه با نصب دوربین های گردان آنالوگ است. برای اطلاع از روش نصب دوربین های گردان شبکه به مقاله مرتبط با آن مراجعه کنید.


Coming Soon Phone Numbers

دوربین مداربسته


دوربین های گردان دارای یک پورت ورودی/خروجی بیش از بقیه دوربین ها هستند. به این پورت، پورت اطلاعات یا پورت RS485 گفته می شود. از این پورت برای ارسال اطلاعات مربوط به چرخش دوربین استفاده خواهد شد.

* توجه داشته باشید که برخی از دوربین های PTZ با ولتاژ 24 ولت تغذیه می شوند پس حتما از آداپتور خود دوربین و یا آداپتور مناسب برای تغذیه دوربین استفاده کنید.

مرحله اول: در نگاه اول ممکن است سیم ها یا فیش های دوربین در دسترس شما باشد، در غیر این صورت باید قاب اولیه دوربین را باز کنید تا از پشت دوربین به فیش ها دسترسی داشته باشید. در اینجا شما خواهید توانست ورودی/خروجی های زیر را ببنید:

- خروجی تصویر دوربین که احتمالا به فیش BNC مجهز است.

- ورودی تغذیه دوربین که با Power Input مشخص شده یا به فیش آداپتوری مجهز است.

- ورودی RS485 دوربین که دارای دو فیش مثبت + و منفی - است.

مرحله دوم: فیش های تصویر و آداپتور را مطابق معمول وصل کنید. برای اتصال RS485 میتوانید از یک کابل تلفنی یا کابل دو رشته برق استفاده کنید. توجه داشته باشید که رنگ قسمت + و - را به خاطر بسپارید یا یادداشت کنید.

مرحله سوم: پشت دوربین دارای سه ردیف دیپ سوئیچ است که در عکس مشخص شده اند. هر یک از دیپ سوئیچ ها دارای وظیفه ای خاص است. این سوئیچ ها معمولا با نام ها سوئیچ یک تا سه مشخص شده اند. (سعی کنید حتما برای اطمینان از تطابق عملکرد سوئیچ ها کاتالوگ دوربین را نگاه کنید) عملکرد هر دوربین به صورت زیر خواهد بود.

توجه:

بعد از اینکه کابل های مربوطه را به کنترلر (کیبورد) یا DVR متصل کردید میتوانید وارد منوی OSD دوربین شوید و تغییرات خود را اعمال کنید.

سوئیچ 1: مربوط به ID دوربین است. در صورتی که بیش از یک دوربین PTZ داشته باشید می توانید از طریق این سوئیچ انها را از هم متمایز کنید. در حال حاضر با توجه به تک بودن دوربین ID آن را روی 001 ست می کنیم. کد این سوئیچ ها باید به صورت باینری داده شود برای مثال اگر می خواستیم عدد 2 را ست کنیم سوئیچ ها را به صورت 010 تنظیم می کردیم. برای اطلاع از تبدیل اعداد به مقالات با موضوع "تبدیل دسیمال به باینری" مراجعه کنید.

سوئیچ 2: مربوط به پروتکل اطلاعاتی دوربین است. در رابطه با پروتکل در آینده به شرح توضیح خواهیم داد اما در اینجا کافیست بدانیدکه باید آن روی PELCO تنظیم کرد. برای این کار در دوربین نمونه من باید سوئیچ را روی 001 تنظیم کرد. برای اطلاع از تنظیم دوربین های مختلف به کاتالوگ دوربین مراجعه کنید.

سوئیچ 3: این سوئیچ باوود ریت (Baud Rate) دوربین را مشخص خواهد کرد. در رابطه با عملکرد آن بیشتر توضیح خواهیم داد. اما در اینجا من باوود ریت را روی 9600 تنظیم می کنم.(معمولا" حالت پیشفرض 9600 میباشد) برای این کار تمام سوئیچ ها را در حالت خاموش قرار می دهم.

مرحله آخر: حال سراغ دستگاه DVR خود می روید و پروتکل آن را روی PELCO و باوود ریت آن را روی 9600 تنظیم می کنیم. (خروجی های RS485 را که قبلا به + و - وصل کردیم) اگر تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید حال خواهید توانست دوربین خود را در قسمت تنظیم PTZ در منوی DVR و یا کنترلر (کیبرد) بچرخانید.



برای نصب بیش از یک دوربین می توانید دوربین ها را به صورت شکل زیر نصب کرده و سپس ID آنها را به صورت مجزا مشخص کنید.

دوربین مداربسته گردان

در صورت مشکل در نصب دوربین می توانید با تماس با کارشناسان شرکت ما به صورت رایگان مشاوره دریافت کنید.
ساعت : 2:37 am | نویسنده : admin | مطلب قبلی | مطلب بعدی